banner
ABPP2010

Het was negen jaar geleden dat ik voor het laatst een symposium organiseerde, in dezelfde serie als het affiche van een paar dagen terug. Toen namen er slechts 26 wetenschappers deel. Er waren alleen praatjes, geen postersessies, en voor de lunch lieten we een pizzakoerier komen.
   Dit jaar waren er bijna 150 deelnemers, 31 praatjes, 73 posters in twee postersessies, drie posterprijzen, twee bieren met eigen symposiumlabel, een 3 gangen symposium-diner, promotie-stands van sponsoren, en veel complimenten voor de organisatie.
   Toen het eenmaal afgelopen was, ging ik naar huis en viel 's avonds heel vroeg in een diepe slaap. Ik denk dat ik weer negen jaar ga wachten voordat ik weer zo'n symposium organiseer.

29 maart 2019, Steven Verhelst
ABPP2019

abpp2019

27 maart 2019, Steven Verhelst
Schrijfpauze

Het was bijna een maand geleden dat ik nog op deze blog geschreven heb. Zo lang heb ik nog nooit een schrijfpauze gehad. Wetenschappelijke subsidieaanvragen,de organisatie van een conferentie, en kinderen. Dat laatste blijft, maar de eerste twee zijn eind deze week gelukkig voorbij.

25 maart 2019, Steven Verhelst
Boekenbal

Freek De Jonge verstoort het boekenbal. U heeft het vast wel in de krant gelezen. Met zijn actie probeerde hij op te roepen om in verzet te komen tegen de opkomst van de politieke partij Forum voor Democratie van Thierry Baudet.
   Ik volg de Nederlandse politiek niet erg, maar ik heb de overwinningstoespraak van Baudet gezien. Hij klonk als een omhooggevallen corpsbal die met dure termen die hij de avond tevoren in het woordenboek had opgezocht, het plebs probeerde te beïnvloeden. Helaas is het hem gelukt om stemmen te winnen.

23 maart 2019, Steven Verhelst

Archief 2019
www.stevenverhelst.nl


Want zelfs de raarste wereld dient beschreven te worden